Formule 1

George Russell niet blij met Romain Grosjean: "Niet de eerste keer dat hem dit overkomt"

Uitgegeven door Bart • 24 september 2019 12:14

De Grand Prix van Singapore werd niet de race van George Russell. De Williams-coureur kende twee incidenten die zijn zondag bepaalden. Kort na de start verloor hij zijn voorvleugel na een clash met Daniel Ricciardo en net over de helft van de race haakte de Brit met zijn bolide in die van Romain Grosjean waarna zijn strijd tegen de muur eindigde. Russell schoof de schuld in de schoenen van de Haas-coureur.

George Russell


Na de aanvaring met Grosjean zat de race voor Russell erop, terwijl de Fransman de eindstreep als elfde passeerde. Volgens de Brit was het incident volledig op het conto van de Haas-coureur te schrijven. "Romain zei dat ik hem geen ruimte liet, maar als je de beelden bekijkt, zie je dat ik dat wel doe", zegt Russell op GPBlog. "Hij heeft zijn excuses aangeboden, maar niet toegegeven dat het zijn fout was."

"Romain gaat echt niet zeggen dat het zijn fout was, maar het was mijn bocht. Ik zat aan de binnenkant bij de apex en ook bij de exit, dus hij had terug moeten blijven, maar dat heeft hij niet gedaan. Ik weet niet wat hij dacht, maar dit is niet de eerste keer dat hem zoiets overkomt."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS