Karting • Karting Diversen

Ben jij de volgende karter die de 24 uur van Le Mans wint? Doe mee aan de BMW Racing Cup testdag

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 september 2024 11:35

De BMW Racing Cup is op zoek naar jou! Uniek aan de BMW Racing Cup is het ‘Arrive & Drive’ concept: alle deelnemende auto’s worden door een van de drie partnerteams gerund om gelijkwaardigheid te garanderen. De coureur komt met helm & overall naar het circuit en daar staat de cup-auto klaar om in te stappen en te gaan racen. Dat maakt het voor veel coureurs interessant, 100% gelijke auto’s en de data is vrij, is er iemand sneller dan neem je zijn of haar data en kom je er snel achter wat jij moet veranderen. Maximale leercurve en geen geheimen, het gaat hier om je race talent niet om het beste materiaal. Op dit moment zijn wij druk bezig om de cup-auto’s, na succesvolle tests in de afgelopen maanden, te laten rijden op duurzame brandstof. Niet alleen om een positieve bijdrage te leveren aan de KNAF-duurzaamheidsdoelstellingen, maar uiteraard ook om ons steentje bij te dragen aan een groenere motorsport!

BMW Racing Cup

In het verleden heeft de BMW Racing Cup al bewezen een goede opstap te zijn vanuit het karten. Flynt en Morris Schuring zijn hun circuit carrière begonnen in de BMW M240i Dayvtec auto, voordat zij de overstap gemaakt hebben naar de Porsche Carrera Cup. Morris Schuring wist in zijn debuut van de afgelopen 24h van Le Mans deze legendarische race te winnen!

Hoe kom jij in aanmerking voor een van de gelimiteerde aantal stoeltjes in de Officiële BMW Racing Cup?!

BMW Racing Cup

De BMW Racing Cup organiseert gedurende het jaar meerdere testdagen om karters kennis te laten maken met autosport en de BMW M240i Dayvtec cup auto. Deze testdagen zijn ingedeeld in 2 sessies. Een ochtend- en middagsessie. Tijdens elke sessie worden er 2 rijders ingedeeld op een auto onder begeleiding van een ervaren coach.

Testdag BMW Racing Cup: Ochtend- of middagsessie:
Kosten € 1.699,- excl. btw, per rijder.

Bij de prijs inbegrepen: Huur en service van de auto, coach, brandstof, pitbox, lunch voor de rijder en transport (naar Zandvoort, voor de overige circuits zal er een transport toeslag bijkomen).
Schades en evt. verzekeren van de auto zijn voor eigen kosten.

Maak jij een goede indruk tijdens deze testdagen, dan nodigen wij jou uit om verder te praten over een seizoen in de BMW Racing Cup!

Vermeld RaceXpress als bron en contacteer Joost Kooi via [email protected] om je in te schrijven voor een test sessie met de BMW M240i Dayvtec.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS