Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Maxus met twee spraakmakende primeurs op IAA Transportation

Uitgegeven door HJ van Keulen • 16 september 2024 16:02

Waalwijk – Maxus Motors zet op de IAA Transportation (17-22 september) in Hannover twee belangrijke nieuwkomers voor de Nederlandse markt in de spotlights. De indrukwekkende eTerron9, een elektrische, vierwielaangedreven performance pick-up beleeft op deze grote tentoonstelling zijn wereldpremière. Hij wordt vergezeld door de nieuwe eDeliver5, de elektrische bestelwagen die niet alleen opvalt door zijn praktische eigenschappen, maar ook met zijn charismatische design.

Maxus eTerron9: de veelzijdige en luxe pick-up

Maxus Motors heeft in Nederland samen met Van Mossel Automotive Group in korte tijd een sterke positie op de markt voor elektrische aangedreven bedrijfswagens gerealiseerd. Daarbij speelt het brede en veelzijdige productgamma een belangrijke rol. Op de IAA Transportation (17-22 september) in Hannover laat Maxus Motors met twee primeurs zien dat het merk werk maakt van verdere groei.

eTerron9: de veelzijdige en luxe pick-up
De eTerron9 is de 100% elektrische productieversie van de spectaculaire concept car die Maxus eerder onthulde op de autoshow van Shanghai. De vierwielaangedreven fullsize pick-up verlegt de grenzen in zijn segment om te beginnen met vooruitstrevende, efficiënte technologie. Daarbij is hij ongekend praktisch en krachtig en biedt hij veel luxe en comfort.

Maxus eDeliver5: de charismatische bestelwagen
Maxus breidt de al brede line-up van elektrische bestelwagens verder uit met de gloednieuwe eDeliver5. De nieuwste bestelwagen van het merk biedt het laatste op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en wordt leverbaar in een groot aantal (lengte)varianten.

Maxus eDeliver5: de charismatische bestelwagen

Hij valt op met zijn herkenbare, charismatische uiterlijk waarin een volgende stap wordt gezet in de Maxus eDeliver line-up.

Ralf van Meer, directeur van Maxus Motors Nederland bij Van Mossel Automotive Group over de aanstaande lancering van de twee nieuwe modellen: “Met de eDeliver5 en de eTerron9 willen we het bedrijfsleven verder ondersteunen met emissievrij rijdende bedrijfswagens. We kijken dan ook uit naar de introductie in Hannover en kunnen niet wachten om ondernemend Nederland binnenkort zelf kennis te laten maken met onze nieuwste modellen.”

De nieuwe Maxus eTerron9 en eDeliver5 zijn op de IAA Transportation te zien op stand C90 in Hal13. Ralf van Meer is op de persdag (16 september) beschikbaar voor interviews.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS