Formule 1

Lando Norris wil Max Verstappen van troon stoten: “Goed dat we eerste staan in het kampioenschap”

Uitgegeven door Frank Korsel • 20 september 2024 09:50

Lando Norris gaat vol vertrouwen richting de Grand Prix van Singapore. In Baku nam McLaren de leiding over in het constructeurskampioenschap. Na een succesvol weekend in Baku, waar het team opnieuw sterke resultaten boekte, ligt de focus nu op het behouden van deze voorsprong én wil Norris inlopen op Max Verstappen.

Lando Norris Max Verstappen

Het circuit van Marina Bay, een van de weinige nachtraces op de kalender, niet alleen unieke uitdagingen biedt het flinke uitdagingen, maar ook de hitte en luchtvochtigheid spelen een grote rol. Voor Norris is Singapore een race waar hij in het verleden goed heeft gepresteerd en waar de tweevoudig Grand Prix-winnaar hoge verwachtingen van heeft.

Hoewel het circuit fysiek zwaar is voor de coureurs, heeft de McLaren-kopman zich goed voorbereid om opnieuw punten weg te snoepen bij Max Verstappen.

"Het voelt goed om deze race in te gaan wetende dat we momenteel eerste staan in het constructeurskampioenschap", begint Norris in een bericht van zijn team. "Het team heeft uitstekend werk geleverd en we moeten nu hard blijven werken om consistent goede resultaten te blijven leveren. Singapore is altijd een leuke race, het is uitdagend door de vochtigheid, maar ik heb hier in het verleden goed gepresteerd en ik ben goed voorbereid."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS