Karting • Karting Diversen

Arthur Dontje presenteert 4 Stroke Super Finals! Een 3-daags spectaculair kartevenement op de mooiste baan in Spanje

Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 oktober 2024 13:42

Arthur Dontje presenteert met Karttalk de 4 Stroke Super Finals 2024 in Campillos in Zuid-Spanje! Een 3-daags spectaculair kartevenement op de mooiste baan in Spanje! Dontje legt meer uit over het racen op KartCenter Campillos in Spanje. Het evenement op deze fantastische glooiende kartbaan in Spanje wordt nu gehouden van 29 november tot en met 1 december 2024. Het vervoer van de karts en equipment wordt betaald door Karttalk. Inschrijfgeld, reis en verblijf moet je zelf betalen. Bekijk deze video en doe mee! Race je normaal in een andere 2-takt of 4-takt klasse, maar wil je wel meer informatie of wil je meedoen aan dit leuke evenement op deze uitdagende baan? Dat kan! Neem contact op met ID Engines!

El Circuito Karting Campillos




Sluit samen met de snelste 4-takt rijders uit Nederland het seizoen af in Campillos. Een 3-daags spectaculair evenement op het langste CIK/FIA Circuit (1.580 meter) van Zuid-Spanje. Naast alle klassen van het huidige Chrono NK 4-takt wordt er gereden met Prokarts, ID-Shifters en snelle Huurkarts. Ook beginnende Rocky coureurs zijn van welkom om dit grote kartfeest mee te maken. Tevens is voor huurkart rijders dit evenement zeer interessant als voorbereiding op de SODI World Finals 2025, welke op deze baan plaats zullen vinden. Ook rijdt de klasse MiniTM60cc tweetakt klasse mee. Wil je eens meedoen aan dit gave evenement op deze uitdagende baan, kijk dan HIER voor meer info!

Karting Campillos


Transport gratis
Jouw kart en equipment worden volledig gratis naar Zuid-Spanje getransporteerd. De kart met gedemonteerde motor dient aangeleverd te worden bij ID-Engines in Alkmaar. Per kart is er extra ruimte beschikbaar voor equipment zoals een pitkar, gereedschap of banden. Houdt er rekening mee dat je het weekend voor en na het evenement waarschijnlijk niet over jouw materiaal kan beschikken in verband met transport. Bij het aanleveren zal er gewerkt gaan worden met een tijdslot.

Race je normaal in een andere klasse bijvoorbeeld Micro Max of Mini junioren en wil je toch meedoen in de Mini TM. Dat kan. Karttalk zorgt dat je kart meekan in één van de vrachtwagens en voor de motor moet je je melden bij Jaco van Paauwer Racing

ID Engines 4-takt Karting

Of heb je een junior of senior kart en race je in een andere klasse maar wil je toch meedoen in Campillos. Neem dan contact op ID Engines! Informeer bij ID-Engines naar de opties of naar de mogelijkheden voor de snelle Rental Karts van Campillos.

Ook voor de rijders van acht tot 12 jaar in de Rocky klassen geldt hetzelfde. Of race je normaal Mini of bijvoorbeeld Honda Cadet en wil je toch eens meedoen aan zo'n Internationaal evenement. Neem contact op met Piet Braam van ID Engines!

Inschrijf kosten
De totale inschrijfkosten zijn EUR 200,- voor 3 dagen (Rocky EUR 175,-) per rijder. Alle circuit faciliteiten zoals ambulancekosten, verzekering en tijdwaarneming zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen. Op het paddock kan er kosteloos gebruik gemaakt worden van tenten, deze worden beschikbaar gesteld door ID-Engines.

De reiskosten en het verblijf zijn voor eigen rekening. De motorhuur voor de ID-klassen is gratis. Aanmelden gaat via deze link, maak een account aan en verzeker jouw plek voor Campillos!

Deelnemende klassen:

ID Rocky F2 / F1
ID Junior
ID Senior
ID Shifter
Prokart
TM60cc
Sodi Rental
Huur chassis ID Rocky

Karting Campillos

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS