Formule 1

Stake F1 Team KICK Sauber naar de Red Dot voor een van de meest spectaculaire evenementen op de F1-kalender

Uitgegeven door HJ van Keulen • 19 september 2024 08:00

Stake F1 Team KICK Sauber gaat naar Zuidoost-Azië voor een van de meest iconische races op de kalender, als de Formule 1 racet onder de schijnwerpers van Singapore. Het Marina Bay-circuit is een grote uitdaging voor zowel coureurs als auto's, met een hobbelig straatoppervlak, onvergeeflijke muren en scherpe bochten die vragen om millimeterprecisie. Bovendien zullen de hete en vochtige omstandigheden niet alleen de coureurs, maar ook de teams in de garages tot het uiterste drijven, in wat een van de ultieme tests van fysiek uithoudingsvermogen in de autosport is.

Stake F1 Team KICK Sauber reist af naar de Red Dot voor een van de meest spectaculaire evenementen op de F1-kalender

Alessandro Alunni Bravi, Teamvertegenwoordiger zegt: “Singapore is een van de topevenementen op de kalender, zowel vanwege het spektakel als vanwege de unieke eisen die het circuit stelt. Het is een ware uithoudingstest voor de coureurs en het team en een uitdaging waar we ons minutieus op hebben voorbereid. We weten dat onze prestaties dit seizoen niet het niveau hebben gehaald dat we van onszelf verwachten, maar onze focus ligt volledig op het benutten van de kansen die voor ons liggen."

"Straatcircuits zoals Marina Bay belonen precisie en teamwork en we hebben onze aanpak verfijnd om ervoor te zorgen dat we kunnen leveren wanneer het telt. Het doel is duidelijk: competitiever worden en elke kans benutten om punten te scoren. Afgelopen weekend in Baku de snelste pitstop noteren van alle teams is een klein teken van de richting die we op willen: Iedereen in het team is op dezelfde manier bezig en we zijn vastbesloten om het harde werk dat achter de schermen is verricht te laten zien.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS