Formule 1

Tom Coronel emotioneel van Nederlandse Grand Prix: “Jongens, kippenvel altijd”

Uitgegeven door Frank Korsel • 23 augustus 2024 14:03

Met de Dutch Grand Prix 2024 die dit weekend op het programma staat, is Tom Coronel weer volop in actie op het circuit van Zandvoort. Voor Coronel is dit meer dan een werkweek; het is een kans om zijn passie voor autosport met honderdduizendenden fans te delen. Zijn rol tijdens dit evenement is veelzijdig en intens. Als onderdeel van het Viaplay-team brengt hij de hele week verslag uit, loopt hij rond in de pits als pitreporter en deelt hij zijn diepgaande kennis van het circuit.

null

"Het is natuurlijk helemaal de bom. Eindelijk gaat het weer gebeuren", begint Coronel enthousiast in een exclusief interview met RaceXpress op de vooravond voor de 2024 Dutch Grand Prix.

Coronel's week is gevuld met lange dagen van verslaggeving, waarbij hij niet alleen de race, maar ook de sfeer en de technische aspecten van de sport belicht. Dit jaar heeft hij opnieuw de kans om zijn expertise te tonen, vooral in de vrije trainingen. Hij geniet van de mogelijkheid om de fans mee te nemen achter de schermen van het grootste motorsportevenement van Nederland.

Zijn aanwezigheid in de pits is niet alleen informatief, maar ook persoonlijk. Coronel kent het circuit van Zandvoort door en door en voelt zich hier thuis. De kans om direct in contact te staan met de coureurs en teams maakt zijn werkweek compleet: "Jongens, kippenvel altijd", voegt hij toe, verwijzend naar de overweldigende steun van het publiek. Voor Coronel is de Dutch Grand Prix een mix van hard werken en genieten van de unieke sfeer op zijn thuiscircuit.



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS