Formule 1

Lando Norris heeft kopzorgen en wil meer balans in Baku: “Niet comfortabel op de baan”

Uitgegeven door Frank Korsel • 13 september 2024 20:04

Lando Norris kende een moeilijke vrijdag in Baku voor de Grote Prijs van Azerbeidzjan. Terwijl de McLaren F1-coureur in de eerste vrije training een solide vierde tijd noteerde, verliep de tweede vrije training minder goed. Met een zeventiende tijd in de afsluitende training van de dag moet de grote concurrent van Max Verstappen zich achter de oren krabben, wat te doen in het vervolg van dit weekend.

Lando Norris Baku

Norris geeft aan dat hij moeite had om zich volledig comfortabel te voelen op het uitdagende stratencircuit van Baku, maar blijft hoopvol dat hij en het team de juiste aanpassingen kunnen maken voor de rest van het weekend.

Norris erkent dat er nog wat werk te doen is aan de balans van de auto om de concurrentie uit te dagen. “Het was een redelijke dag”, begon Norris in een persuiting van zijn team: “Ik vond het een beetje lastig om me comfortabel te voelen op de baan, en we hebben wat werk te doen aan de balans van de auto, maar we gaan hard aan de slag om ons in de beste positie te plaatsen voor morgen. Er is veel potentie, dus laten we zien wat we kunnen doen”, besluit hij.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS