Formule 1

Mattia Binotto verwelkomt Jonathan Wheatley: "Ik waardeer hem als een ervaren en toegewijde motorsportexpert"

Uitgegeven door Peter Vader • 2 augustus 2024 11:01

Sauber Motorsport, het Audi F1-fabrieksteam vanaf 2026, heeft een topexpert binnengehaald voor zijn ambitieuze Formule 1-project, aangezien het afgelopen donderdag de benoeming van Jonathan Wheatley als toekomstige teambaas aankondigde. Dit zal uiterlijk halverwege het seizoen 2025 geeffectueerd worden. In deze rol zal Jonathan Wheatley zich aansluiten bij Mattia Binotto, COO en CTO van Sauber, om samen met de Zwitserse Italiaan een ​​duo te vormen dat het managementteam bij Sauber Motorsport AG zal leiden.

Jonathan_Wheatley_F1_SauberJonathan Wheatley

Mattia Binotto, COO en CTO van Sauber Motorsport: “Ik ken Jonathan al vele jaren en waardeer hem als een ervaren en toegewijde motorsportexpert. 2026, wanneer Audi zich als fabrieksteam bij Formule 1 voegt, is nu niet ver meer weg en ik kijk ernaar uit om samen met Jonathan het nieuwe raceteam voor Audi op te zetten en het naar succes te leiden.”

Mattia Binotto, COO en CTO van Sauber MotorsportMattia Binotto, COO en CTO van Sauber Motorsport: “Ik ken Jonathan al vele jaren en waardeer hem als een ervaren en toegewijde motorsportexpert."



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS