Formule 1

Lawrence Stroll erg enthousiast over de benoeming van Adrian Newey: "Hij deelt onze honger en ambitie"

Uitgegeven door Peter Vader • 10 september 2024 15:50

Het zoemde al lange tijd van de geruchten, maar nu is het dan toch eindelijk een feit: Adrian Newey heeft bij Aston Martin getekend. En niet in de minste rol. Niet alleen als werknemer, maar zelfs als partner, getuige zijn functienaam: Managing Technical Partner! Tijdens een bijzonder lange onderhandelingsperiode wist Aston Martin CEO Lawrence Stroll het te winnen van een aantal andere, toonaangevende namen uit de Formule 1. Met name Ferrari deed zijn best om de geniale Britse ontwerper in zijn team van technici te krijgen.

Aston_Martin_Adrian_Newey_Lawrence_Stroll_RX_Aston_MaRTIN_f1

"Het is enorm nieuws"
Met de woorden "Het is enorm nieuws", begon Lawrence Stroll zijn speech en persbericht, toen hij officieel melding maakte van de komst van Newey naar Silverstone. Stroll vervolgde: “Adrian is de beste ter wereld in wat hij doet. Hij is aan de top van zijn kunnen en ik ben ongelooflijk trots dat hij zich bij Aston Martin voegt. Het is het grootste verhaal sinds de naam Aston Martin terugkeerde naar de Formule 1 en het is opnieuw een demonstratie van onze ambitie om een Formule 1-team op te bouwen dat in staat is om voor het kampioenschap te strijden. Zodra Adrian beschikbaar kwam, wisten we dat we het moesten doen. Onze eerste gesprekken bevestigden dat er een wederzijds verlangen was om samen te werken aan een unieke kans.”

"Hij deelt onze honger en ambitie"
“Adrian is een racer en een persoon die competitief is. Toen hij zag wat we op Silverstone hebben opgebouwd - onze ongelooflijke AMR Technology Campus, de getalenteerde groep mensen die we hebben verzameld en de nieuwste windtunnel in de sport - begreep hij al snel wat we wilden bereiken. We menen het - en hij ook! Hij deelt onze honger en ambitie. Hij gelooft in dit project en zal ons helpen het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Aston Martin Aramco in de Formule 1 te schrijven", aldus een blije en zoals gewoonlijk erg gemotiveerde Lawrence Stroll. De toekomst zal leren hoe ver ze samen kunnen komen, maar dat alle ingrediënten voor succes aanwezig zijn, dat is een voldongen feit!





Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS