Formule 1

Sky Sports F1 - Ted Kravitz: "Dat vindt Helmut Marko niet leuk!'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 september 2024 10:33

Sergio Pérez moet zijn gewoonte om in de tweede helft van races terug te vallen 'oplossen'. Dat zegt Sky Sports F1-verslaggever Ted Kravitz. Hij merkte op dat Perez tijdens de Grand Prix van Italië weer terugviel.

Max Verstappen en Sergio Pérez Red Bull Racing F1

Volgens Kravitz is Red Bull-adviseur Helmut Marko niet blij met deze trend van Pérez. "Sergio Pérez deed het gebruikelijke: terugvallen in de tweede helft van de race. Dat vindt Helmut Marko niet leuk", aldus Kravitz. "Ik weet zeker dat Sergio het zelf ook niet leuk vindt, maar hij moet dit oplossen."

Pérez zelf zei dat hij hoopt dat teamgenoot Max Verstappen weer meer voorsprong krijgt. "Ik wou dat het gat veel groter was en dat Max won. Dat helpt het team uiteindelijk, vooral bij de constructeurstitel", zei de Mexicaan tegen de media.

Verstappen maakt zich ondertussen zorgen over de auto. Na de race in Italië zei hij: "Op dit moment zijn beide kampioenschappen niet realistisch. We moeten het omdraaien en dat is niet makkelijk om snel te doen. We zijn in zes tot acht maanden van een dominante auto naar een onbestuurbare auto gegaan. Dat is heel vreemd."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS