DTM

Verstappen.com coureur Thierry Vermeulen maakt zich op voor DTM op de Sachsenring

Uitgegeven door Bart • 5 september 2024 13:50

Thierry Vermeulen komt dit weekend weer uit in de DTM en het is tijd voor de Sachsenring. De coureur van Verstappen.com Racing rijdt in een Ferrari 296 GT3 van Emil Frey Racing. De zoon van Max Verstappens manager Raymond Vermeulen blikt vooruit op het aanstaande DTM-weekend.

Thierry Vermeulen


"We keren terug naar de Sachsenring en persoonlijk is dat één van mijn favoriete circuits", zegt Vermeulen in zijn preview. "Ik denk dat deze baan heel goed bij ons zou moeten passen vanwege de vele bochten op hoge snelheid. Het is één van de punten waar de Ferrari heel sterk is. Samen met Emil Frey hebben we ons goed voorbereid op dit weekend en veel simulatorwerk gedaan. Het gevoel is goed. Er komt wisselvallig weer aan, dus daar zullen we de effecten wel van gaan zien."

"Het tijdschema is wat aangepast en we hebben een erg drukke zaterdag. Dat is nieuw voor ons. Het is een uitprobeersel voor toekomstige races en we zien wel hoe dat gaat lopen. Ik geniet altijd wel van old school banen die een beetje anders zijn. Bandenslijtage speelt hier altijd een grote rol en in de kwalificatie zal het dicht bij elkaar zitten. We hebben hier al eens P5 behaald, hopelijk kunnen we het nog iets beter doen. Mijn doel is zeker om op het podium te komen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS