Formule 1

Norris waarschuwt Red Bull: 'Als het vaker gebeurt, moeten we het op een dieper niveau in twijfel trekken'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 oktober 2024 10:03

Lando Norris heeft Red Bull gewaarschuwd dat McLaren bereid is hen op een 'diepere manier' uit te dagen als VCARB hun snelste ronde-tactiek uit de Grand Prix van Singapore herhaalt zoals het deed met Daniel Ricciardo.

McLaren-coureur Lando Norris


Dit komt nadat de FIA bevestigde dat de Formule 1 vanaf 2025 geen bonuspunt meer zal toekennen voor de snelste ronde van de race.

Norris stelde dat hij het bonuspunt van Singapore niet zal zien als de reden als hij de titel misloopt. Hij waarschuwde wel: "Als het een herhalend iets wordt, als het weer zou gebeuren dit weekend of volgend weekend, dan denk ik dat we het op een veel diepere manier in twijfel zouden trekken."

Norris benadrukte dat hij Ricciardo of VCARB nooit de schuld zou geven, maar voegde toe: "Als het met opzet wordt gedaan om zoiets te doen, dan is het natuurlijk niet iets waar we het mee eens zijn."

"Ik zou het nooit de schuld geven van Daniel, ik zou het nooit de schuld geven van VCARB, maar als het met opzet wordt gedaan om zoiets te doen, dan is het natuurlijk niet iets waar we het mee eens zijn", zei Norris.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS