Formule 1

Blick: Max Verstappen overweegt drastische stap bij Red Bull: pauze in de F1?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 september 2024 05:02

Max Verstappen wil mogelijk weg bij Red Bull. Er gaan geruchten dat de drievoudig wereldkampioen zelfs een pauze in de Formule 1 zou kunnen nemen om zijn toekomst te overwegen.

Max Verstappen Red Bull Racing F1


Verstappen heeft de laatste jaren veel succes gehad bij Red Bull. Maar nu heeft hij al zes races niet gewonnen. Volgens het Zwitserse blad Blick wil Verstappen 'zo snel mogelijk weg' bij Red Bull. Zijn band met teambaas Christian Horner zou verslechterd zijn.

Er zijn twijfels over de nieuwe motor die Red Bull voor 2026 ontwikkelt. Maar er zijn weinig andere opties voor Verstappen. Mercedes zou een mogelijkheid kunnen zijn, maar zij hebben net de jonge Andrea Kimi Antonelli aangetrokken.

Christian Horner denkt dat Verstappen bij Red Bull blijft zolang de auto goed is. "We hebben een overeenkomst tot 2028. Het is aan ons om een winnende auto te leveren", zei hij eerder dit jaar tijdens de Grand Prix van Nederland. "Elk contract heeft een prestatiecomponent. Zolang we een competitieve auto leveren, weten we hoe de situatie is."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS