Formule 1

Herbeleef hoogtepunten uit het Formula 1-seizoen en schrijf geschiedenis in EA SPORTS™ F1® 24 Season 2, live vanaf 24 juli

Uitgegeven door HJ van Keulen • 21 juli 2024 14:00

Redwood City, Californië - Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van EA SPORTS™ F1® 24, een officiële videogame van het FIA Formula One World Championship™, op 24 juli van start gaat. Season 2 bevat nieuwe content die spelers iconische momenten uit de eerste helft van 2024 laat herbeleven en terugbrengt naar historische circuits in event series met Kick Sauber en Red Bull Racing. Het nieuwe seizoen brengt ook nieuwe Pro Challenges, Challenge Career-momenten, Race Scenarios en een ververste Podium Pass met zich mee, die spelers op de proef stelt en exclusieve beloningen bevat om vrij te spelen.

EA SPORTS™ F1® 24 Season 2

Season 2 geeft spelers de kans om EA SPORTS-ambassadeur Max Verstappen en Zhou Guanyu uit te dagen in nieuwe Pro Challenges. Als zij de tijd van Max op de Autodromo Nazionale Monza overtreffen, dan ontvangen zij een gloednieuw item dat gelinkt is aan de regerend wereldkampioen. Degenen die Zhou’s rondetijd op het Shanghai International Circuit overtreffen, spelen de helm vrij die hij draagt tijdens de Formula 1 Chinese Grand Prix.

Daarnaast maken twee nieuwe event series deel uit van Season 2. Spelers kunnen de grootste prestaties van Valtteri Bottas herbeleven in de Kick Sauber Event Series, terwijl de Red Bull Event Series hen in de huid laat kruipen van Max Verstappen tijdens de jacht op zijn vierde wereldtitel. Beide event series bevatten Race Scenarios, die spelers in staat stellen om historische racemomenten na te spelen, zoals de eerste overwinning van Max Verstappen in Spanje met Red Bull en zijn vierde opeenvolgende overwinning in Nederland.

EA SPORTS™ F1® 24 Season 2

“Season 2 bevat een frisse mix aan content die onze spelers op het puntje van hun stoel laat zitten. Het nieuwe seizoen laat hen iconische momenten uit de recente Formula 1-geschiedenis herbeleven. Ook brengt het de populaire Pro Challenges terug, waardoor spelers de kans krijgen om hun vaardigheden op de proef stellen tegenover de beste coureurs ter wereld”, vertelt Lee Mather, Senior Creative Director van EA SPORTS F1® 24.

EA SPORTS F1® 24 is verkrijgbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam. Ga voor meer informatie en het laatste EA SPORTS F1®-gamenieuws naar de website en volg de sociale kanalen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS