Formule 1

Hebben Toto Wolff en Max Verstappen toch gesproken over Mercedes? Helmut Marko: “Logisch om elkaar te ontmoeten”

Uitgegeven door Frank Korsel • 28 augustus 2024 10:03

Mercedes-teambaas Toto Wolff onthulde afgelopen weekend in Zandvoort dat er verkennende gesprekken waren geweest met Max Verstappen. In een persconferentie ontkende Verstappen glashard. Hij kon zich niets herinneren over een ontmoeting met Wolff. Toch acht Helmut Marko het mogelijk dat de twee elkaar, al dan niet toevallig, zijn tegengekomen.

Toto Wolff Max Verstappen Helmut Marko

Mercedes-teambaas Wolff is sinds het aangekondigde vertrek van Lewis Hamilton naar Ferrari, al het hele jaar openlijk aan het flirten naar Max Verstappen. De Oostenrijker staat te trappelen om de drievoudig wereldkampioen te contracteren, maar Verstappen maakt weinig aanstalten.

In Zandvoort onthulde Wolff dat er een ontmoeting was geweest met Verstappen, maar dat het van een deal niet is gekomen. Toen Verstappen hier in een persconferentie naar werd gevraagd, ontkende hij.

In gesprek met Motorsport.com noemt Helmut Marko het niet onmogelijk dat Verstappen en Wolff met elkaar gesproken hebben: "Ze wonen allemaal in Monte Carlo, dus het is logisch dat ze elkaar ontmoeten en koffie gaan drinken. Ik weet niet waar ze dan allemaal over praten, maar Wolff heeft natuurlijk een paar dingen gezegd. Het hoort ook bij de zomerstop dat er dit soort verhalen omhoog komen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS