Formule 1

Max Verstappen heeft niets met Las Vegas-circus: "Had sociale media maar nooit bestaan"

Uitgegeven door Frank Korsel • 11 november 2023 12:02

De Grand Prix van Las Vegas wordt volgende week verreden. Het belooft een groot spektakel te worden en dat is precies waar Max Verstappen niet op zit te wachten. De Nederlander is geen fan van alle bombarie om het evenement heen. Volgens hem draagt sociale media bij aan de hype en wat hem betreft hadden sociale media als Twitter en Instagram nooit zo groot geworden.

Max Verstappen Las Vegas

Sinds dat Liberty Media de Formule 1 overnam dromen de Amerikaanse eigenaren al van een race in de gokhoofdstad van de wereld en volgend weekend is het dan eindelijk zo ver. Waar Daniel Ricciardo staat te popelen om zijn opwachting te maken in Las Vegas heeft Verstappen er een stuk minder veel zin in. In Brazilië werd de drievoudig wereldkampioen gevraagd naar de hele show rondom de Grand Prix heen. Tegen de aanwezige media vertelde hij: "Ik hou er niet van. Ik ben waarschijnlijk iets meer old skool. Ik zou eigenlijk willen dat de sociale media nooit hadden bestaan. We hebben hier vrijheid van meningsuiting toch?"

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS