Formule 1

Red Bull pompte 'The Green Green Gras of Home' door de speakers bij Max Verstappen: "Jos vertelde me het"

Uitgegeven door Frank Korsel • 7 november 2023 09:03

Toen Max Verstappen de Braziliaanse Grand Prix op zijn naam schreef, hoorde de Nederlander over de boordradio het nummer ‘Green Green Grass of Home’ van Tom Jones door zijn oortjes klinken. Op het eerste gezicht een aparte keuze, maar Christian Horner legt uit waarom de pitmuur voor dit nummer koos.

Max Verstappen Jos Verstappen

Tot verbazing van vele zong Verstappen het nummer met enige aarzeling toch mee. Christian Horner vertelt bij Reuters: “Het was het meest onwaarschijnlijke nummer, maar Jos vertelde het me in Qatar. Ik vroeg wat zijn favoriete nummer was en hij zei: 'Green Green Grass' van Tom Jones”, begint de Red Bull-teambaas.

Jos vertelde dat dit nummer veelvuldig door de speaker van hét busje van Jos en Max klonk toen ze door heel Europa trokken om de kartraces op hun naam te schrijven: “Hij was er helemaal weg van. Hij kende de hele tekst. Na de Spice Girls dacht ik natuurlijk dat hij helemaal weg zou zijn van Ed Sheeran of zo, een leeftijdgenoot. Maar Tom Jones?!”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS