Formule 1

TIJDSCHEMA Formule 1 Abu Dhabi inclusief tijdsverschil: Hoe laat komt Max Verstappen in actie?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 november 2016 08:40


TIJDSCHEMA Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi inclusief tijdsverschil: Hoe laat komt Max Verstappen in actie? De Formule 1, de hoogste klasse van de autosport maakt zich op voor de laatste en beslissende ronde in het kampioenschap. Alle ogen zijn gericht op de strijd om de wereldtitel F1 tussen Lewis Hamilton en Nico Rosberg. Voor de Nederlandse fans is er natuurlijk speciaal aandacht voor Nederlands F1-hoop Max Verstappen. Volg alle actie op de voet via deLIVESTREAM F1 GP Abu Dhabi! Kijk dan HIER het hele weekend Formule 1 met Max Verstappen op Ziggo Sport Totaal via de live streaming!



Tijdschema Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi:

HIER de gratis LIVESTREAM van de Formule 1 GP Abu Dhabi met Max Verstappen op Ziggo Sport Totaal!

Zaterdag 26 november
VT3: 11.00 uur - 12.00 uur HIER de gratis LIVESTREAM van de Formule 1 GP Abu Dhabi met Max Verstappen op Ziggo Sport Totaal!

Kwalificatie: 14.00 uur - 15.00 uur HIER de gratis LIVESTREAM van de Formule 1 GP Abu Dhabi met Max Verstappen op Ziggo Sport Totaal!

Zondag 27 november
Voorbeschouwing: 13.00 uur - 14.00 uur HIER de gratis LIVESTREAM van de Formule 1 GP Abu Dhabi met Max Verstappen op Ziggo Sport Totaal!

Race GP Abu Dhabi: 14.00 uur HIER de gratis LIVESTREAM van de Formule 1 GP Abu Dhabi met Max Verstappen op Ziggo Sport Totaal!



Heineken is als sponsor betrokken bij de Formule 1. Dit laatste GP-weekend kunnen de fans dan ook profiteren van een top-aanbieding! Leuk om te kado te geven voor Sinterklaas, of leuk om aan je vrienden een eigen getapt biertje te geven, maar let op! De aanbieding geldt alleen vanaf vandaag gedurende het hele weekend. Black Friday deals! Een SUB® thuistap al vanaf €99! Tot 43% korting!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS