Formule 1

Yuki Tsunoda wil momentum vasthouden in Zandvoort: "Tijd om gas te geven!"

Uitgegeven door Frank Korsel • 21 augustus 2024 08:01

Yuki Tsunoda is helemaal opgeladen en klaar om de tweede helft van het seizoen in te gaan, te beginnen met de Dutch Grand Prix op het legendarische circuit van Zandvoort. De Japanse Racing Bulls-coureur heeft zijn zomerstop optimaal benut met een bezoek aan zijn thuisland, waar hij tijd doorbracht met vrienden en familie, maar verlegt de focus nu op de Grote Prijs van Nederland.

Yuki Tsunoda Zandvoort

"Ik heb genoten van de pauze en nu ben ik helemaal klaar om weer te racen”, zegt Tsunoda vol vertrouwen in een persbericht van zijn team. Na zijn welverdiende vakantie in Japan keerde Tsunoda terug naar Italië voor een intensief trainingsprogramma om zich voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen: "Ik heb veel gefietst en zelfs wat gewakeboard. Nu is het tijd voor Zandvoort, een unieke uitdaging met zijn krappe, bochtige baan en steile bochten”, gaat Tsunoda verder.

Het eerste deel van het seizoen sloot Tsunoda sterk af, en hij is vastbesloten om dat momentum voort te zetten op het technisch uitdagende circuit van Zandvoort: "We hadden een sterk einde van de eerste seizoenshelft, dus ik wil dat momentum vanaf nu vasthouden.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS