Formule 1

Circuit Zandvoort klaar voor Dutch Grand Prix: “Opbouw verloopt vlotjes en in goede harmonie”

Uitgegeven door Frank Korsel • 21 augustus 2024 16:04

De spanning loopt op en het enthousiasme stijgt; over een paar dagen gaat de vierde editie van de nieuwe Dutch Grand Prix van start. De opbouw van de paddock is nog in volle gang en ook aan de tribunes wordt de laatste hand gelegd. Circuitdirecteur Robert van Overdijk overziet de opbouw met trots en is tevreden met het verloop hiervan.

Dutch Grand Prix Robert van Overdijk

Na een afwezigheid van bijna veertig jaar, keerde de Formule 1 in 2021 eindelijk terug naar het circuit van Zandvoort. Sindsdien is de race alleen maar groter geworden en werden bezoekersaantallen jaarlijks overschreden. Niet alleen door het circuit, maar ook de sfeer op de tribunes is het een uniek gezicht in de Formule 1-wereld.

In de Viaplay-shakedown laat Van Overdijk weten dat de opbouw van het circuit op rolletjes is verlopen: "We zaten gisteren bij elkaar en toen zeiden we tegen elkaar: het is alweer een jaar geleden. Dus zo'n jaar gaat zo snel! Je komt nu allemaal bekende mensen tegen. We werken altijd met dezelfde leveranciers en het is echt een geoliede machine. Natuurlijk loop je elk jaar weer tegen een aantal zaken aan, maar ik moet zeggen dat de opbouw heel vlotjes en in goede harmonie verloopt."





 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS