Formule 1

Max Verstappen niet anders na wereldtitels: "Ik houd er nog steeds van om te racen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 11 augustus 2024 08:01

Max Verstappen lijkt nog altijd de beste papieren in handen te hebben om voor de vierde keer op rij een wereldtitel binnen te hengelen. Alhoewel hij al vier races op rij niet heeft gewonnen, is zijn leiding nog altijd groot. Als drievoudig wereldkampioen zouden de meeste mensen veranderen, in welk aspect dan ook, maar Verstappen ziet zichzelf nog steeds als de enthousiaste en gedreven coureur.

Max Verstappen

Enkele jaren geleden had Verstappen nog maar tien Grand Prix-overwinningen gescoord. Een paar jaar later heeft hij al meer dan zestig Grand Prix-overwinningen op zijn naam staan en is hij de troste winnaar van drie Formule 1-wereldtitels. Toch is hij nog steeds diezelfde Verstappen die als jongeling de Formule 1 instroomde: gedreven, gefrustreerd en mateloos hongerig naar meer.

In gesprek met Formula.hu geeft de 26-jarige Nederlander dan ook aan dat zijn leven niet is veranderd sinds het winnen van wereldkampioenschappen: "Mijn leven is nog steeds hetzelfde. Ik houd er nog steeds van om op de circuits te komen. Ik houd ervan om te racen en ik houd ervan om te winnen. Thuis is er ook weinig veranderd. Ik doe nog steeds de dingen die ik eerder ook deed. Maar natuurlijk word je wel ouder, ontmoet je meer mensen en heb je goede vrienden. Je probeert de wereld misschien wat meer te ontdekken."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS