Formule 1

Pierre Gasly keert terug naar Zandvoort: “Geen ruimte voor fouten – We gaan voor meer!”

Uitgegeven door Frank Korsel • 21 augustus 2024 09:02

Pierre Gasly is klaar om opnieuw te schitteren op het circuit van Zandvoort, waar hij vorig jaar een podiumplaats behaalde in een hectische regen race. De Alpine-coureur kijkt met veel plezier terug op zijn eerste Grand Prix-podium met het team.

Pierre Gasly

"Het was een geweldige ervaring vorig jaar, met een podiumplaats in gemengde omstandigheden. We werkten hard, namen gedurfde beslissingen en die betaalden zich uit. We verdienden dat podium echt,” vertelt Gasly vol trots in een persbericht van zijn team.

Gasly, een groot liefhebber van oldskool circuits, kijkt uit naar de uitdaging die Zandvoort biedt. "Dit is een circuit zonder vergevingsgezindheid – elke ronde is spannend, zowel voor de coureurs als de wilde Nederlandse fans,” gaat hij verder. "Het opnieuw doen is mogelijk, maar extreem moeilijk, dus kwalificatie en strategie gaan cruciaal zijn.”

"We gaan dit weekend weer racen met dezelfde vastberadenheid, en ik kan niet wachten om weer achter het stuur te kruipen en te zien wat we kunnen bereiken.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS