Formule 1

NASCAR-coureur mengt zich in discussie Larson-Verstappen: “Kyle zou Max zeker verslaan in een race over onverhard terrein”

Uitgegeven door Frank Korsel • 21 augustus 2024 15:03

Sinds vorige week houdt een opmerking van Kyle Larson de autosportwereld in een houdgreep. De NASCAR-kampioen zei trots in een interview dat hij Max Verstappen in een rechtstreeks gevecht op de baan wel zou verslaan. Er brak een hevige discussie uit en ook Denny Hamlin mengt zich nu in de discussie. Hij brengt wat nuance naar de discussietafel.

Kyle Larson Max Verstappen

Hamlin en Larson kennen elkaar goed van de NASCAR-grid. Hamlin stelt in de Actions Detrimental-podcast dat Larson wellicht iets te hard van stapel is gelopen met zijn uitspraken: “Ik denk dat Kyle het zichzelf heeft aangedaan door te zeggen dat hij beter was. Man, die F1-jongens zijn goed. Ik zou die verwachtingen gewoon temperen. Waarom zeggen we niet gewoon dat Kyle beter is op ovals en Max beter op road courses? Kunnen we dat gewoon als een algemeen statement laten staan?”

Kyle zal Verstappen zeker verslaan in een race op onverhard terrein, want dat is wat Kyle Larson al zijn hele leven heeft gedaan. Dat is verder een onzinnig argument”, aldus Hamlin.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS