Formule 1

Claim over afscheid Lewis Hamilton afgewezen in duidelijke boodschap van Ferrari-voorzitter


Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 augustus 2024 15:00

Ferrari-voorzitter John Elkann gelooft dat Lewis Hamilton nog vele jaren te gaan heeft. Hij zal niet naar het team verhuizen om 'van zijn pensioen te genieten'.


Lewis Hamilton Ferrari F1


"Sommige dingen gebeuren heel snel", vertelde Elkann aan Corriere dello Sport over de overstap van Hamilton. "Dit was het moment waarop hij en Ferrari elkaar vonden. Hij wil de achtste titel winnen, Ferrari wil winnen. Met Lewis zijn se sterker. Hij komt niet naar Ferrari om van zijn pensioen te genieten. Het is belangrijk om gemotiveerde mensen om je heen te hebben, die willen winnen."


"In de Formule 1 is er nu echte concurrentie, met vier teams die heel dichtbij elkaar staan: Red Bull, Ferrari, McLaren en Mercedes. Het is belangrijk om altijd het maximale uit je potentieel te halen: degenen met meer ervaring tonen meer consistentie, zoals Hamilton en ook Alonso zelf hebben laten zien."

"Consistentie telt. Met toewijding en opoffering overwinnen ze de fysieke grenzen door hun leeftijd. Het is ook waar dat we in een historische fase zitten waarin we langer leven en ook de carričres van atleten langer worden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS