Formule 1

Honda Racing staat voor nieuwe challenge in de Formule 1: "Nieuwe tijdperk van Formule 1-reglementen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 september 2024 03:10

Aston Martin heeft een belangrijke mijlpaal bereikt in de voorbereiding op de nieuwe Formule 1-regels voor 2026. Het team tekende een samenwerkingsovereenkomst met Honda, Aramco en Valvoline.

Aston Martin F1


Deze samenwerking is gericht op het optimaal benutten van ieders expertise om Aston Martin een voorsprong te geven bij de start van het nieuwe regelboek.

De synergie tussen motorleverancier en brandstofleverancier wordt cruciaal onder de nieuwe regels, waarbij honderd procent biobrandstoffen worden geïntroduceerd.

Lawrence Stroll, voorzitter van Aston Martin F1, zei hierover: "Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap voorwaarts in onze reis naar het F1-seizoen 2026 - met als doel de grenzen van het mogelijke te verleggen."

Yasser Mufti van Aramco voegde toe: "Deze samenwerking onderstreept niet alleen ons werk met het team, maar benadrukt ook onze toewijding aan het ontwikkelen van geavanceerde technologieën voor gebruik in de motorsport en de bredere auto-industrie."

Honda Racing Corporation-president Koji Watanabe toonde zich enthousiast: "Samenwerken met Aston Martin, Valvoline Global en Aramco is een unieke samenwerkingservaring. We zijn verheugd om de Aston Martin Aramco-racewagen van stroom te voorzien in het nieuwe tijdperk van Formule 1-reglementen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS