Formule 1

Stake F1 Team KICK Sauber hoopt tij te keren: "Zandvoort is een uniek en veeleisend circuit"

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 23 augustus 2024 08:30

Stake F1 Team KICK Sauber komt weer in actie nu het seizoen hervat wordt tijdens de Grand Prix van Nederland in Zandvoort. Tegen de achtergrond van dit unieke, adrenalineverhogende circuit met zijn uitdagende bochten en zeer gepassioneerde thuispubliek, biedt de race een kans om sterk uit de startblokken te komen voor het tweede deel van het seizoen. Zowel Valtteri Bottas als Zhou Guanyu zullen nu uitgerust zijn met het nieuwste upgradepakket, met de focus op het maken van stappen richting de strijd om punten.

GP van Zandvoort

Robert Shwartzman zal deelnemen aan FP1 voor Stake F1 Team KICK Sauber tijdens de Grand Prix van Nederland dit weekend. De jonge coureur, een reservecoureur van Ferrari in het Formule 1-seizoen van dit jaar, zal de stoel van Valtteri Bottas overnemen voor de sessie, terwijl de Fin de rest van het weekend weer zal rijden. Net als bij eerdere gelegenheden werken we samen met Ferrari om jong talent een kans te geven in trainingssessies.

Alessandro Alunni Bravi (teamvertegenwoordiger) licht toe: "Na een broodnodige zomerstop willen we graag terugkeren naar het circuit van Zandvoort. De eerste helft van het seizoen heeft zijn uitdagingen met zich meegebracht en hoewel onze resultaten niet aan onze verwachtingen en ambities hebben voldaan, blijven we ons volledig inzetten om het tij te keren. Ons team, zowel in de fabriek als langs het circuit, blijft onvermoeibaar werken om de prestaties van onze auto te verbeteren en met het upgradepakket dat nu in Hongarije op beide auto's is geïntroduceerd, hopen we vooruitgang te boeken. Zandvoort is een uniek en veeleisend circuit dat zowel uitdagingen als kansen biedt en we zijn erop gericht om er het maximale uit te halen, vooral omdat het weer in het weekend een rol kan spelen. De energie van de Nederlandse fans is altijd ongelooflijk en we zijn vastbesloten om dat om te zetten in een sterke prestatie terwijl we de tweede helft van het seizoen ingaan met hernieuwde focus en vastberadenheid."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS