Formule 1

Verbeterde Mercedes wekt George Russells titelambities: "Het wordt geweldig"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 augustus 2024 06:30

George Russell ziet de tweede helft van 2024 als opstap naar een mogelijke titelstrijd in 2025 met Mercedes.

George Russell Mercedes Grand Prix F1


Ondanks een diskwalificatie in België, heeft Mercedes recent drie van de vier races gewonnen. Dit geeft Russell vertrouwen voor de toekomst.

Russell hoopt dat de verbeterde prestaties van Mercedes zullen leiden tot een consistent gevecht om overwinningen. Hij zegt: "Het zijn voor ons allemaal een paar moeilijke jaren geweest om de auto op een plek te krijgen waar we consequent voor overwinningen kunnen vechten.”

George Russell ziet kansen voor een spannend seizoen in 2025, met meerdere teams die voor de titel kunnen strijden. Hij merkt op: "Als je nu naar de concurrentie kijkt, is er geen reden waarom we niet kunnen vechten.”

De Brit is optimistisch over de toekomst, vooral gezien de recente prestaties van Mercedes. Hij benadrukt: "Als het seizoen in Montreal was begonnen, zou de stand in het kampioenschap er heel anders uitzien.”

Russells motivatie voor de rest van 2024 en het volgende seizoen is duidelijk. Hij kijkt uit naar de concurrentie met andere topteams. "Het wordt geweldig. Er is zoveel motivatie van alle andere teams om weer vooraan te komen, van McLaren, van Ferrari, van onszelf.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS