Formule 1

Helmut Marko benadrukt dat Red Bull strijdt voor behoud sleutelfiguren: "Vechten voor elke werknemer"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 augustus 2024 10:50

Helmut Marko, adviseur van Red Bull Racing, belooft dat het team van Max Verstappen zal vechten om zijn personeel te behouden na het recente vertrek van sleutelfiguren.

Red Bull Racing F1 Max en Jos Verstappen en GP Lambiase

Het vertrek van Jonathan Wheatley naar Audi en Adrian Neweys vermoedelijke overstap naar Aston Martin hebben vragen opgeroepen over de toekomst van Red Bull. Helmut Marko blijft echter optimistisch over de situatie. Tegen Auto Motor und Sport zegt Marko: "We zijn breed en goed gepositioneerd. En we zullen vechten voor elke werknemer". Hij ontkent dat deze vertrekken het einde van een tijdperk betekenen voor het succesvolle F1-team.

Christian Horner, teambaas van Red Bull, ziet de situatie als een kans om intern talent te laten doorgroeien. Hij benadrukt de ‘enorme kracht en diepgang’ binnen het team.

Pierre Waché, technisch directeur, voegt hieraan toe dat verandering een natuurlijk aspect is van elke organisatie. Hij ziet het als een kans voor jongere, slimme mensen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Red Bull lijkt vastbesloten om sterk te blijven ondanks de veranderingen. Marko's woorden onderstrepen dit: "We zullen vechten voor elke werknemer".

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS