Formule 1

Sky Sports F1 - Christian Horner waarschuwde Sergio Perez: “Negeer wat er aan de andere kant van de box gebeurt”

Uitgegeven door Frank Korsel • 20 juli 2024 12:15

Sergio Perez kent de afgelopen maanden een flinke dip in zijn prestaties. Over het algemeen kent hij sowieso een moeilijk seizoen in de Formule 1. De Mexicaanse Red Bull-coureur worstelt om zijn tempo te vinden en staat onder aanzienlijke druk. Red Bull-teambaas Christian Horner onthulde dat hij een openhartig gesprek heeft gehad met zijn coureur aan de keukentafel.

Sergio Perez Christian Horner

Perez kan ook dit seizoen weer geen vuist maken tegen zijn teamgenoot Max Verstappen. Terwijl Verstappen nog comfortabel aan de kop gaat van het kampioenschap, moet Perez keer op keer vechten om een plekje in de top vijf. Hoewel het contract van Perez enkele weken geleden werd verlengd, kan hij niet op deze voet verder blijven gaan. Red Bull heeft in het verleden ook al vaker afstand gedaan van coureurs midden in een seizoen.

Red Bull-teambaas Christian Horner nodigde Perez bij hem thuis uit en vertelde in gesprek met Sky Sports over deze ontmoeting: "We communiceren heel open. Aan de keukentafel vroeg ik hem wat er aan de hand is. Hij ontkende problemen en gaf aan misschien te veel na te denken. Ik adviseerde hem om te negeren wat er aan de andere kant van de pitbox gebeurt en zich vooral op zijn eigen prestaties te richten."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS