Formule 1

F1: 'The Hulk' kijkt uit naar thuisrace in COTA: “We zijn extra gemotiveerd”

Uitgegeven door Frank Korsel • 18 oktober 2024 13:00

Het team van Haas staat voor een belangrijke race dit weekend in Texas, waar het team één van de drie thuisraces rijdt dit seizoen. Het Circuit of The Americas in Austin trekt ieder jaar grote menigten en is een van de hoogtepunten van de kalender voor het enige Amerikaanse Formule 1-team. Beide coureurs, Nico Hülkenberg en Kevin Magnussen, kijken uit naar de race en hopen het thuispubliek te kunnen trakteren op sterke resultaten.

Haas F1 Cota

Het team van Haas heeft een nieuwe update meegenomen naar de Verenigde Staten, wat hen dit weekend zal helpen. Zeker in de sprintrace moet het mogelijk zijn om mooie resultaten te boeken. De layout van het circuit, met een mix van snelle bochten en technische secties, biedt kansen voor het team om punten te scoren. Met een flinke dosis motivatie en steun van hun thuisfans is het team vastberaden om dit weekend een goede indruk achter te laten.

"De Verenigde Staten Grand Prix is absoluut een van de hoogtepunten van het jaar voor ons," zei Nico 'The Hulk' Hülkenberg in Austin. "We hebben veel Amerikaanse partners en natuurlijk onze thuisfans. Het is een race waar de fans echt veel kennis hebben van F1 en het is erg motiverend om zoveel steun te krijgen."

"Ik kijk uit naar onze thuisrace, het is duidelijk een grote race voor ons, en een waar we extra gemotiveerd zijn om het goed te doen. COTA is een geweldig circuit en het heeft een van de grootste menigten van het jaar, het is een enorm evenement”, voegde Magnussen toe.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS