Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

BMW M Motorsport ontwikkelt nieuw instapmodel voor de racerij voor gebruik vanaf seizoen 2026

Uitgegeven door HJ van Keulen • 23 augustus 2024 12:00

Momenteel werken de ingenieurs van BMW M Motorsport aan de ontwikkeling van een nieuwe auto die het portfolio van raceauto's voor klanten als instapmodel in de autosport zal vervolledigen.

BMW M Motorsport

Met de BMW M235i Racing, de BMW M240i Racing en de BMW M2 CS Racing zijn betaalbare en technisch geavanceerde instapmodellen in de racesport bij BMW M Motorsport een traditie. Ze vormen de perfecte opstap naar de hogere GT4- en GT3-klassen. Momenteel werken de ingenieurs van BMW M Motorsport aan de ontwikkeling van een nieuwe auto die het portfolio van raceauto's voor klanten als instapmodel in de autosport zal vervolledigen.

BMW M Motorsport

Meer details over het instapmodel van BMW M Motorsport worden later bekendgemaakt.

BMW M Motorsport

Björn Lellmann, Hoofd Customer Racing bij BMW M Motorsport: “Nabijheid bij onze klanten is een van de stelregels die we nastreven bij BMW M Motorsport. Vanuit ons oogpunt betekent dit ook dat we een auto voor de racerij moeten bieden die teams en nieuwkomers in de racerij zich kunnen veroorloven en die tegelijkertijd BMW M Motorsport technologie op het hoogste niveau biedt. We zijn dan ook verheugd dat we nu al een opvolger voor de BMW M235i Racing, BMW M240i Racing en BMW M2 CS Racing kunnen aankondigen. Onze ingenieurs zijn al in dit vroege stadium van de ontwikkeling intensief bezig om de auto optimaal voor te bereiden voor gebruik door klanten.”

BMW M Motorsport

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS