Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Oud Ferrari F1-coureur Arturo Merzario neemt deel aan de FCD Racing Series bij de Oldtimer Grand Prix Nürburgring -----> GECHECKT

Uitgegeven door Peter Vader • 6 augustus 2024 21:23

De beroemde Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring is altijd een geweldig evenement voor Mertel Motorsport en haar coureurs in de FCD RacingSeries, de officiële raceserie van de Ferrari Club Deutschland. Ferrari-racewagens uit verschillende decennia zullen samen op de baan staan en een goede show neerzetten. De ervaren coureurs van Mertel Motorsport zullen in verschillende klassen strijden. Ralf Goral, Andreas Felbinger-Forster en Maximilian Mayer met een Ferrari 488 Challenge Evo, Oliver Mayer in de 458 Challenge Evo. Maar Mertel Motorsport heeft een speciale verrassing in petto op de OGP: Jason Stuart Wright, die elk jaar op de Nürburgring meedoet aan de FCD RacingSeries (en ook in de historische autosport), zal dit jaar de cockpit delen met zijn vriend Arturo Merzario.

Ferrari Nurbrurgring Mertel Motorsport

Beroemde Italiaanse auto's en beroemde Italiaanse (Ferrari) coureurs - wat zou een betere match kunnen zijn? Merzario - voormalig F1-coureur uitkomend voor Ferrari, tweevoudig winnaar van de Targa Florio (1972 in een Ferrari) en al jarenlang coureur in de historische motorsport - kent de Nürburgring van zijn vele races. Op naar spannende races met hem en de andere coureurs in de FCD RacingSeries!

Mario Grummt, teambaas van het in Neurenberg gevestigde Mertel Motorsport-team: "We zijn verheugd om terug te zijn bij dit geweldige evenement binnen de FCD RacingSeries op de Nürburgring. Een geweldige kans voor nieuwkomers in de racewereld en voor ervaren coureurs om een geweldig race-evenement te ervaren met zware maar eerlijke raceactie en vriendelijke bijeenkomsten in de Ferrari Club. Daar draait het allemaal om. We zijn vereerd om Arturio Merzario te verwelkomen als "onze" coureur, die de cockpit zal delen met Jason Stuart Wright.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS