Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Ginetta lanceert kalender voor raceseizoen 2025 met baanbrekende langetermijnfocus op toegankelijkheid en betaalbaarheid

Uitgegeven door HJ van Keulen • 13 september 2024 09:01

Garforth, Verenigd Koninkrijk: De Britse fabrikant van sportauto's Ginetta heeft zijn plannen voor het raceseizoen van 2025 en daarna bekendgemaakt tijdens een evenement op het circuit van Donington Park. Voortbouwend op een zeer succesvol raceseizoen in 2024 is het bedrijf uit Garforth klaar om zijn reeks kampioenschappen, die geschikt zijn voor alle niveaus van beginners tot ervaren racers, naar nieuwe hoogten te brengen. De initiatieven zullen Ginetta's positie als aanbieder van 's werelds beste single-make raceseries verder verstevigen en een aantrekkelijk en betaalbaar raceplatform voor de lange termijn bieden.

Ginetta lanceert kalender voor raceseizoen 2025

De ontwikkelingen vallen samen met de 20e verjaardag van de overname van Ginetta door Dr. Lawrence Tomlinson. Om deze mijlpaal te vieren, introduceert het bedrijf een reeks verbeteringen om elke sport van zijn unieke autosportladder de komende jaren vooraan op de grid te houden. Deze verbeteringen omvatten gratis verbeterde onderdelen voor de raceauto's van bestaande klanten wanneer ze deelnemen aan het kampioenschap van 2025. Lees HIER het hele bericht.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS