Formule 1

Charles Leclerc en PUMA prominent in de schijnwerpers: "Ontzettend blij om deel uit te maken van de PUMA-familie"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 14 oktober 2024 16:42

Het wereldwijde sportbedrijf PUMA is trots om Charles Leclerc, Formule 1-ster en coureur voor Scuderia Ferrari, te presenteren als de nieuwste wereldwijde ambassadeur. Met deze samenwerking versterkt PUMA zijn positie als toonaangevend merk in de motorsport en vergroot het zijn invloed, zowel binnen als buiten het racecircuit. Leclerc’s energieke uitstraling, zijn drang naar perfectie en zijn moderne stijl maken hem de perfecte partner om PUMA’s streven naar innovatie en het verleggen van grenzen in sport en mode te vertegenwoordigen.

Charles Leclerc Puma

Charles Leclerc blijft indruk maken met zijn uitzonderlijke talent en vastberadenheid, waarmee hij zich heeft gevestigd als een van de topcoureurs in de Formule 1. Dit seizoen heeft de autocoureur van Scuderia Ferrari zijn kwaliteiten wederom bewezen met drie polepositions en twee prestigieuze overwinningen: zijn thuiszege in Monaco en zijn triomf op het iconische Monza-circuit, bekend als de 'Temple of Speed.'

De strategische samenwerking is erop gericht het bereik van het merk uit te breiden door zowel motorsportfans als modeliefhebbers aan te spreken. PUMA en Leclerc zullen samenwerken aan diverse spraakmakende collecties, met speciale aandacht voor de Scuderia Ferrari-lijn van PUMA Motorsport. Via meerdere kanalen zal Leclerc prominent in de schijnwerpers staan, waarmee de impact van PUMA in zowel de motorsport als de modewereld verder wordt vergroot.

Arne Freundt, CEO van PUMA - “We zijn ontzettend enthousiast om Charles te verwelkomen in de PUMA-familie. Zijn unieke combinatie van professionele vaardigheden als Formule 1-coureur en zijn passie voor mode maken hem de perfecte ambassadeur voor ons merk. Naast zijn rol in de motorsport, zal Charles ook betrokken zijn bij diverse projecten buiten het circuit. Er staan veel spannende initiatieven op de planning en we kunnen niet wachten om samen met Charles onze rijke motorsporttraditie verder vorm te geven.”

Deze samenwerking onderstreept PUMA’s toewijding om high-performance functionaliteit te combineren met vooruitstrevende designs die een breed publiek aanspreken – van motorsportfans tot streetstyle-liefhebbers.

Charles Leclerc - “Ik ben ontzettend blij om deel uit te maken van de PUMA-familie. Toen ik jonger was, keek ik op naar zoveel iconische PUMA-atleten, en het is een bijzonder moment om nu zelf in die familie te mogen horen. PUMA past perfect bij mij, niet alleen door hun innovatieve ontwerpen, maar ook door de steun die ik krijg op mijn weg naar constante verbetering als atleet. Het voelt geweldig om te weten dat ik slechts één telefoontje verwijderd ben van het delen van ervaringen met andere PUMA-atleten en te kunnen rekenen op hun support. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken aan spannende projecten, zowel op als naast de baan.”

Deze samenwerking tussen PUMA en Charles Leclerc is gebaseerd op gedeelde waarden, een wederzijdse passie voor het verleggen van grenzen en de ambitie om anderen te inspireren. Samen zijn ze klaar om nieuwe hoogtepunten te bereiken in zowel de motorsport als daarbuiten, wat deze samenwerking tot een krachtige alliantie voor de toekomst maakt.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS