Formule 1

'Alsjeblieft niet' - Lando Norris reageert op 'gewaagde' fanbelofte als hij F1-mijlpaal bereikt

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 mei 2024 10:15

Lando Norris raakte via de radio aan de praat met een superfan, maar de coureur van McLaren voelde zich verre van op zijn gemak met de belofte van de fan dat hij een tatoeage van Norris' gezicht zou nemen als hij wereldkampioen zou worden.

Lando Norris McLaren F1


Norris maakte zijn opwachting in de BBC's Radio 1 Ontbijtshow, waar hij en presentator Greg James zich overgaven aan een spelletje 'impopulaire mening', waarbij de luisteraars impopulaire meningen gaven voorafgaand aan de reactie van Norris.

En éen van die impopulaire meningen wa afkomstig van luisteraar Emma: 'een F1-tatoeage hebben ziet er goedkoop en afgrijselijk uit’.

Juist haar partner David was die grote Norris-fan, want ze onthulde dat hij op dit moment het kenmerkende LN-logo van Norris op zijn been heeft getatoeëerd, een 'gewaagde' zet zoals Norris het uitdrukte. Maar nog niet zo gedurfd als het mogelijk toevoegen van een tatoeage van Norris’ gezicht. Norris gaf de telefoon door aan David en vroeg: "Waarom heb je besloten om deze tatoeage te laten zetten?"

"Omdat jij de reden bent waarom ik de F1 ben gaan volgen en omdat jij mijn favoriete coureur op de grid bent. Dus ik moest hem op mijn been laten zetten”, antwoordde hij.

Dit, plus de triomf van Norris in Miami, gaf Greg James het idee om de inzet vanaf dat punt te verhogen. Hij probeerde een deal met David te sluiten dat als Norris wereldkampioen zou worden hij een tatoeage van Norris' gezicht zou laten zetten. "Ja, waarom niet?" antwoordde David.

Wellicht omdat Norris begrijpelijk een grondige hekel heeft aan dat idee? "Ik zou kunnen zeggen dat ik het leuk vind, maar dat doe ik niet”, antwoordde Norris. "Laat mijn gezicht niet op je lijf tatoeëren. Alsjeblieft niet."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS