Formule 1

Formule 1: "Er zijn geweldige mensen bij Red Bull die nu de kans krijgen om te groeien"

Uitgegeven door Frank Korsel • 4 augustus 2024 15:00

David Coulthard deelde in gesprek met RaceXpress zijn gedachten over het nieuws dat Jonathan Wheatley, een sleutelfiguur bij Red Bull Racing, de nieuwe teambaas van Audi wordt. Coulthard heeft een lange geschiedenis met Wheatley en sprak lovend over zijn voormalige collega. Ook zegt de Schot dat het gat wat Wheatley achterlaat goed opgevuld gaat worden: "Er zijn geweldige mensen bij Red Bull die nu de kans krijgen om te groeien."

Jonathan_Wheatley_F1_SauberJonathan Wheatley

"Jonathan ken ik al sinds de karting", zegt Coulthard. "Hij droeg altijd witte handschoenen als monteur, wat zijn aandacht voor detail toont." Wheatley's overstap naar Audi is volgens Coulthard een groot compliment voor Red Bull: "Het is onvermijdelijk dat gemotiveerde mensen niet hun hele carrière op één plek blijven", legt Coulthard uit. "Het is een eer dat hij is weggehaald om Audi te leiden. Audi heeft de beste mensen nodig om te slagen in de Formule 1."

Coulthard gelooft dat Red Bull's sterke teamstructuur ervoor zorgt dat de leegte die Wheatley achterlaat, snel zal worden opgevuld. "Er zijn geweldige mensen bij Red Bull die nu de kans krijgen om te groeien," zegt hij. "Jonathan helpt waarschijnlijk al met de overgang."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS