Formule 1

Formule 1: "Het nieuwe pakket dat we hebben uitgeprobeerd op de auto liet een positieve stap zien"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 26 juli 2024 12:00

Hinwil - KICK Sauber F1 Team sluit het eerste deel van het seizoen af met de Grand Prix van België, verreden op het iconische circuit van Spa-Francorchamps. Dit is een plek die doordrenkt is van de geschiedenis van de Formule 1, met namen van bochten - Eau Rouge, Raidillon, Blanchimont, Pouhon - die alleen al epische pagina's uit de geschiedenis van onze sport kunnen oproepen. Hier zal Zhou Guanyu samen met het team proberen een goed weekend neer te zetten om met een goed gevoel de zomerstop in te gaan.

Zhou Guanyu

Zhou Guanyu zegt: “We gaan dit weekend naar België voor de laatste stint van deze back-to-back, voordat de Formule 1 de zomerstop ingaat. Het is een zware eerste seizoenshelft geweest voor ons team, waar we zeker hogere verwachtingen hadden - toch geven we niet op en dat zullen we ook niet doen tot het einde van het seizoen."

"Het nieuwe pakket dat we in Boedapest hebben uitgeprobeerd op de auto van Valtteri liet een positieve stap zien, hoewel er nog werk aan de winkel is om de output te maximaliseren. Dit is iets wat we samen, als team, kunnen bereiken, zoals we altijd hebben gedaan. We moeten gefocust blijven en werken aan het verbeteren van onze prestaties voor dit weekend en voor het tweede deel van het seizoen, met als doel het gat met onze directe concurrenten te dichten en weer mee te doen om de punten.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS