Formule 1

Job van Uitert krijgt van Dr. Colin Kolles zijn eerste kans in een Hypercar: "Geweldige volgende stap in mijn carričre"

Uitgegeven door Wim Boekel • 20 oktober 2023 11:50

Job van Uitert krijgt tijdens de rookietest in Bahrein, na afloop van het FIA World Endurance Championship-seizoen, de kans om een LMH-bolide te testen. De Nederlander gaat op 5 november plaatsnemen in de auto van Floyd Vanwall Racing Tream, de Vandervell 680.

Vanderwell 680

Foto: ByKolles


"Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van het Floyd Vanwall Racing Team voor de Rookie Test in Bahrein”, aldus Van Uitert over deze mooie kans. “Het is een geweldige volgende stap in mijn carričre om de kans te krijgen om in een Hypercar te rijden. Ik wil Dr. Colin Kolles bedanken voor zijn vertrouwen en ik kijk uit naar mijn eerste rondjes in de Vandervell 680."

Dr. Colin Kolles geeft de Nederlander graag een kans in zijn auto tijdens de rookietest en prijst zijn kwaliteiten. "Ik heb Job's carričre gevolgd sinds hij in de Formule 4 begon”, vertelde Kolles over de Nederlander. “Hij heeft indruk op me gemaakt met zijn prestaties, vastberadenheid en consistentie tijdens het racen in LMP2 prototypes. Gedurende mijn hele autosportcarričre heb ik talentvolle jonge coureurs aangemoedigd en gesteund en ik ben er zeker van dat de Rookie-Test Job een uitstekende kans biedt om zijn vaardigheden te tonen in onze Vanwall Hypercar."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS