Formule 1

Patricio O’Ward in de zevende hemel na tweede F1-training: “Dinsdag de auto beter leren kennen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 november 2023 10:01

ABU DHABI – Patrico O’Ward reed voor het team van McLaren de eerste vrije training van Abu Dhabi. Precies een jaar geleden maakte de viervoudig IndyCar-winnaar zijn Formule 1-debuut en was nu terug op het Yas Marina Circuit. De Mexicaanse coureur reed in de 23 ronden die hij reed naar de vijftiende positie.

null

"Na de eerste training wilde ik dat ik in de auto kon zitten voor de tweede vrije training! Het was een goede sessie”, begint de McLaren Arrow SP-coureur. “We konden ons runplan doorwerken en alle ronden voltooien die we van plan waren. Ik denk dat er van mijn kant nog steeds heel veel is van de rondetijd die mij te wachten staat."

“Ik ben erg opgetogen om dinsdag weer in de auto te zitten voor de test, waar ik hoop de auto beter te leren kennen en te blijven verbeteren”, vertelt O’Ward over de Young Drivers Test, die na het weekend op het programma staat. “Tot die tijd zal ik proberen help het team een goed Grand Prix-weekend in Abu Dhabi te hebben.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS