Formule 1

Visa Cash App Racing Bulls: "Een goed resultaat op Spa en positieve mindset meenemen op vakantie"

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 27 juli 2024 08:30

De laatste Grand Prix voor de F1-summerbreak wordt verreden op het iconische circuit van Spa-Francorchamps. De laatste Formule 1 race voor de zomerstop belooft dan ook weer een spannende strijd voor te schotelen. Het team van Visa Cash App Racing Bulls zal er alles aan doen om met een goed resultaat weg te gaan uit de Belgische Ardennen.

Visa Cash App Racing Bulls

Laurent Mekies (Team Principal van Visa Cash App Racing Bulls) legt uit: “Het team heeft een omslag gemaakt in Hongarije, we zijn opnieuw competitief na een paar uitdagende races. Daarom is het goed dat we dit weekend in België nog één kans hebben voor de zomerstop om te bevestigen dat we terugkeren naar de vorm die we eerder in het seizoen lieten zien."

"Afgelopen weekend was niet perfect, maar ik denk dat we ons moeten richten op de positieve punten: een goed tempo vanaf vrijdag, beide auto's in Q3, opnieuw domineren van het middenveld, wat altijd ons uitgesproken doel is geweest voor dit seizoen. De enige teams die vorige zondag voor Yuki eindigden, waren de top vier. Zoals gebruikelijk zal Spa lastige uitdagingen bieden, met zijn unieke hoge snelheid, de lengte van de ronde en het wisselende weer. We moeten nog een stapje verder gaan en een goed resultaat behalen, zodat we een positieve mindset kunnen meenemen naar de vakantie en naar het tweede deel van het kampioenschap.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS