Formule 1

Yuki Tsunoda's grote bekentenis van Horner en Marko in claim voor Red Bull-zitje

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 juli 2024 08:00

Yuki Tsunoda heeft onthuld dat hij de afgelopen weken geen gesprekken heeft gehad met Helmut Marko en Red Bull-teambaas Christian Horner, nu de beslissing over de toekomst van Sergio Pérez voor de deur staat.

Yuki Tsunoda RB F1


Hij beweerde ook dat alleen Max Verstappen, de regerend drievoudig wereldkampioen, op de hoogte wordt gehouden van de coureursplannen van Red Bull.

In een gesprek met de media op donderdag in Spa onthulde Tsunoda dat hij de afgelopen weken niet in gesprek is geweest met Marko en Horner over een mogelijke overstap naar Red Bull. Op de vraag of hij gesprekken had gehad met het tweetal antwoordde hij: “Nee”.

Gevraagd of hij teleurgesteld is over het gebrek aan contact met de teamleiding van Red Bull, zei hij: “Ik weet het niet van andere coureurs. Het lijkt erop dat andere coureurs dat soort gesprekken ook niet hebben. Ik weet het niet van de coureur (Lawson) die op dit moment niet racet. Ik hoop dat ze zo snel mogelijk een beslissing nemen. Ik heb daar zelfs nooit een gesprek of idee over gehad. Ik hoop het gewoon."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS