Formule 1

Lando Norris maakt zich op voor eindfase F1 2024 tegen Max Verstappen: “Texas te laten zien wat we kunnen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 15 oktober 2024 19:48

Op het Circuit of The Americas begint de Formule 1 weer en is dit het begin van de eerst triple header voor de laatste zes races. Lando Norris maakt ook in dit sprintrace alle kans om de overwinning op te eisen en opnieuw dichter bij Max Verstappen in de buurt te komen.

Lando Norris Max Verstappen COTA

McLaren-coureur Lando Norris kijkt uit naar de start van deze slotfase van het seizoen, waarin nog veel op het spel staat. De Brit, die dit seizoen al indrukwekkende resultaten heeft neergezet, voelt zich klaar om samen met zijn team de strijd aan te gaan in de VS. Met een speciale Chrome-livery voor dit weekend is McLaren klaar om het Amerikaanse publiek te imponeren. Het verschil tussen Verstappen en Norris bedraagt voor de start van het weekend nog 52 punten.

"Ik hou ervan om naar Austin te gaan. De sfeer is altijd geweldig en ik geniet enorm van het racen daar, vooral met de gave Chrome-livery die we dit weekend hebben", begint Norris enthousiast in een persbericht van zijn team. "Het is een geweldige race om de laatste fase van het seizoen te starten na een paar weken pauze. Bovendien is het een Sprintweekend, dus er liggen meer punten op tafel. Ik ben er klaar voor om Texas te laten zien wat we kunnen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS