Formule 1

David Coulthard grapt over de podcast met ‘hatelijke’ Eddie Jordan: “Paar dagen van mijn leven die ik nooit meer terugkrijg”

Uitgegeven door Frank Korsel • 4 augustus 2024 17:00

Tijdens The Racing Days sprak David Coulthard openhartig over zijn relatie met voormalig teambaas Eddie Jordan, met wie hij nu een succesvolle podcast runt, Formula For Succes. Het dynamische duo heeft een bijzondere band, die Coulthard omschrijft als een ‘haat-liefde relatie’, maar die neigt naar ronduit ‘haat’ grapt hij.

David Coulthard


"Het laatste wat ik wilde was meer tijd doorbrengen met Eddie Jordan", zegt Coulthard lachend in een interview met RaceXpress. "Onze relatie neigt meer naar haat dan naar liefde." Ondanks hun verschillen hebben ze al meer dan 80 afleveringen van hun podcast opgenomen.
Coulthard geeft toe dat hij zich door Eddie liet overhalen om de podcast te starten. "Ik werd gedwongen het te doen", vertelt hij. "Elke sessie kost minstens een uur, dus dat zijn een paar dagen van mijn leven die ik nooit meer terugkrijg."

Coulthard waardeert Eddie's passie voor de sport. "Hij is zo frustrerend en irritant", zegt hij met een knipoog. "Maar ik bewonder zijn toewijding."


De podcast biedt fans een unieke blik achter de schermen van de Formule 1, met scherpe inzichten en anekdotes van twee iconen in de sport. Coulthard's eerlijke en humoristische kijk op zijn samenwerking met Eddie Jordan maakt de podcast tot een must-listen voor elke motorsportliefhebber.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS