Formule 1

Zomerstop nabij, maar Lando Norris wil knallen in Spa-Francorchamps: "Goede positie om eerste seizoenshelft af te sluiten"

Uitgegeven door Frank Korsel • 23 juli 2024 18:01

Lando Norris heeft na zijn indrukwekkende tweede plaats in de Grand Prix van Hongarije zijn blik gericht op de volgende uitdaging: de Grote Prijs van België op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. De Britse McLaren-coureur is enthousiast over het komende weekend.

Lando Norris McLaren

"Spa is de volgende, en het is een speciaal circuit voor mij. Het is waarschijnlijk een van mijn favoriete circuits, en ik weet dat ik niet de enige coureur ben die hier graag racet", begint Norris in een persbericht van zijn team. "Het is een uitdagende baan en het weer kan onvoorspelbaar zijn, maar dat hebben we eerder meegemaakt."

Norris benadrukt hoe snel het seizoen is verlopen en kijkt uit naar de zomerstop. "Ik kan niet geloven dat we bijna bij de zomerpauze zijn. Vorig weekend was ongelooflijk voor ons als team. De auto voelde geweldig aan en het is een goede positie om het eerste deel van het seizoen af te sluiten."

De Britse coureur is vastberaden om het momentum vast te houden en opnieuw goede resultaten te behalen. "Ik ben enthousiast om weer in de auto te stappen en hopelijk weer een mooie set punten voor het team binnen te halen."

Met zijn positieve instelling en focus op de volgende race, is Norris klaar om opnieuw te strijden en zijn sterke prestaties voort te zetten in België.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS